Facebook

Behandlingar

Fillers

En injektionsbehandling med fillers används för att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. läppar och kinder. Så även behandling mot mörka ringar under ögonen sk Tear through ger ett naturligt och uppiggande resultat. Resultatet av fillersbehandlingar ger ett fylligare och slätare utseende.
Vi hjälper dig att förbättra, förstärka och förändra det du önskar utefter att resultatet skall se naturligt ut.

Med stigande ålder för det ofta med sig en del dermatologiska förändringar som exvis rynkor som gör att man ser arg eller bekymrad ut utan att vara det. Fillers ett utmärkt val för att återfå lyster samt en pigg känsla.

Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom det ger omedelbart resultat med mycket begränsad konvalescens då biverkningar vanligtvis är endast svullnad och ev blåmärke.

Som ny kund erbjuds du alltid en kostnadsfri konsultation. Det är alltid dina förutsättningar och önskemål som styr och tillsammans går vi grundligt igenom dem för att komma fram till vilken behandling som ger det bästa resultatet. Din säkerhet kommer alltid först. För att du ska känna dig trygg får du alltid grundlig information både före och efter. Behandlingen påbörjas först när du känner dig redo.

Vi kan erbjuda våra kunder två olika fillersprodukter. Restylane® samt Stylage®. Samtliga är baserade på hyaluronsyra, ett kroppseget icke permanent ämne som binder vätska i huden. Dessa produkter är de absolut bästa och beprövade inom området. Resultatet varar vanligtvis mellan 6-12 månader beroende från person till person.

Vi utför även behandlingar med Restylane Skinboosters. Skinboosters består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar länge i kroppen till skillnad mot kroppens egen hyaluronsyra.  Restylane Skinboosters injiceras i mikro-doser under huden där det drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning.
Ett typiskt behandlingsprogram med Restylane Skinboosters består av en 3-stegsbehandling med 2-4 veckors mellanrum. Efter en sådan 3-stegsbehandling rekomenders en underhållsbehandling var 6:e månad.

Vi värnar om våra återkommande kunder och ser med både glädje och stort förtroende i få fortsätta behandla dessa.
Därav erbjuder vi alltid 15 % rabatt på samtliga injektionsbehandlingar med 1 ml fillers eller botox efter första utförda behandlingen.

PRIS

Nasolabialveck, Marienettlinjer, glabella eller panna
3400 kr 1 ml
Läppförstoring
2100 kr  0,5 ml
3400 kr 1 ml
Volym kinder eller haka
3700 kr 1 ml
Restylane Skinboosters
2500 kr per behandling
Restylane Skinboosters 3-stegsbehandling
6400 kr för 3 behandlingar

Botox

Botox Azzalure® är ett muskelavslappnande ämne framställt av Botulinum A-gift, ett förädlat protein framställt av Botulism bakterier.
Man har många års erfarenhet av behandlingar med Botox inom vården till exempel vid behandling av huvudvärk, generande svettning och för att få muskler till att slappna av.
Idag är behandling med Botox den vanligaste läkaradministrerade skönhetsbehandlingen i världen. Vanligaste biverningarna efter botoxbehandling är rodnad vid instickstället samt ev huvudvärk.

Vanligast att behandla med Azzalure® är:

* Rynkorna mellan ögonbrynen (glabella)
* Horisontella rynkorna i pannan
* Små rynkorna runt ögonen (kråksparken)
* Små rynkor ovanför överläpp
* Käkarna mot tandgnissling/tandpressning

PRIS

2500 kr / 1 område
3400 kr / 2 områden
4300 kr / 3 områden
Ett återbesök 10-14 dagar efter behandling ingår.

3000 kr / Käkarna mot tandgnissel/tandpressning
Ett återbesök 3 veckor efter behandling ingår.

Stora & Lilla Skönhetspaketet

För den som önskar få en mer komplett behandling rekommenderas något av våra skönhetspaket där både Botoxbehandling samt Fillersbehandling är inkluderat till ett mer förmånligt pris. Man kan bland fillersbehandlingar välja mellan läppbehandling, nasolabialveck (från näsa till mun), marionettlinjer (suramungipor), kinder, haka, eller Restylane Skinboosters fuktbehandling.

Stora Skönhetspaketet

Det Stora Skönhetspaketet inkluderar 3 behandlingsområden med Botox Azzalure® (Glabella, Panna och Kråksparkar) samt 2 stycken sprutor 1 ml fillers på valfritt/valfria behandlingsområden.
Pris: 8900:- (Ordpris: 11100:-)

Lilla Skönhetspaketet

Det Lilla Skönhetspaketet inkluderar 3 behandlingsområden med Botox Azzalure® (Glabella, Panna och Kråksparkar) samt 1 ml fillers på valfritt behandlingsområde.
Pris: 6300:- (Ordpris: 7700:-)

Revitacare Infuzion System

Infuzion med Cytocare är en ny behandlingsmetod där hyaluronsyra slussas in i dermis. Huden tillförs även aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen/-elastinproduktion i huden. Detta har inte varit möjligt utan injektion tidigare. Ingen nål eller injektion behövs! Behandlingen sker med ett infusionssystem med ström som infiltrerar Cytocare via en patenterad roller. Behandling av ett område tar ca 20 minuter.

Resultatet syns omedelbart. Linjer fylls med Cytocare hyaluronsyra och ger ett resultat likt en skinbooster behandling. Skillnaden här är att du slipper smärta, nålstick, svullnad, rodnad och blåmärken.
Resultatet håller i sex månader. Tre behandlingar rekommenderas med en veckas mellanrum.

En fördel gentemot en fillerbehandling är att Infusion-systemet slussar in Cytocare så att den placerar sig jämnt i alla hudceller. Vi kan helt ”countura” ansiktet där extra fukt/volym behövs. Hyaluronsyran från Revitacare innehåller 52 vitaminer och mineraler som återbildar kollagen, och bildandet av elastin så att huden behåller sin elasticitet.

Cytocare är idag världsledande inom hudföryngring och finns i över 80 länder. Cytocare är kvalitetssäkrad och CE Medicinskt märkt.
Metoden går ut på att korrigera och återställa huden, motverka och åtgärda befintliga rynkor samt fina linjer, förslappad, trött hy och  Huden blir återfuktad, välnärd, spänd med naturlig lyster och får därmed ett fräschare, ungdomligare utseende.

Direkt synbara resultat på:
* Fina linjer
* Rynkor
* Yttorrhet
* Mörk hy under ögonen
* ”Hålighet” under ögonen
* Ansiktet får ett lyft
* Fantastisk lyster
* Frächare, mer välmående hy

Pris

Ansikte: 1900 kr
Ansikte x 3 behandlingar: 5500 kr
Ansikte & Hals: 3500 kr
Ansikte & Hals x 3 behandllingar. 9500 kr
Ansikte, Hals & Decolletage: 5500 kr
Ansikte, Hals & Decollage x 3 behandlingar: 12000 kr

Behov av finansiering?

Vi samarbetar med KLARNA samt Medical Finance som erbjuder finansiering och räntefri avbetalning. Klicka nedan för mer info.